Ελλαδα

Απολογείται η Εύη Βατίδου για το τροχαίο στη Γλυφάδα

Κρατείται για την καταδίωξη και τον τραυματισμό ζευγαριού που επέβαινε σε μηχανή

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύη Βατίδου
© NDP PHOTO/ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Εύη Βατίδου: Οδηγείται σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Ενώπιον του ανακριτή Αθηνών αναμένεται να μεταχθεί στις 11 το πρωί η Εύη Βατίδου, η οποία κατηγορείται ότι τραυμάτισε βαριά μια γυναίκα, όταν εμβόλισε μοτοσικλέτα που καταδίωκε στην Άνω Γλυφάδα.

Η 57χρονη συνεπιβάτης έπεσε από τη μηχανή και σήμερα χειρουργείται σε χέρι και πόδι τα οποία έχει σπάσει.

Την ίδια ώρα, η κατηγορούμενη θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή αφού της ασκήθηκε χτες (12/11) ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Παρόλο που πρόκειται για κακουργηματική δίωξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η περίπτωση να κριθεί προφυλακιστέα η Ε. Βατίδου είναι απίθανη.

Σημειώνεται ότι η Εύη Βατίδου παραμένει κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν -κατά την Ε. Βατίδου- διαπληκτίστηκε με τον οδηγό μηχανής. Ο οδηγός, σύμφωνα με το πρώην μοντέλο, αφού την έβρισε χυδαία, της έσπασε τον καθρέφτη με το κράνος του και εν συνεχεία έσπευσε να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την Εύη Βατίδου, τον ακολούθησε διότι η μηχανή δεν είχε πινακίδα και ήθελε να ενημερώσει τις αρχές για να τον ακινητοποιήσουν. Η καταδίωξη, όμως, φαίνεται ότι διήρκησε για αρκετά χιλιόμετρα αφού ξεκίνησε κοντά στην πλατεία και κατέληξε στην Άνω Γλυφάδα.

Το πρώην μοντέλο υποστηρίζει πως δεν ακούμπησε ποτέ τη μηχανή που οδηγούσε ο 58χρονος, αλλά ότιη συνεπιβάτης έπεσε μόνη της.

Αντιθέτως, ο οδηγός της μηχανής υποστηρίζει πως η Ε. Βατίδου προσπάθησε να τους χτυπήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καταδίωξης. Ο ίδιος ανέφερε πως ο καθρέφτης έσπασε λόγω απροσεξίας και ότι η συμπεριφορά της κατηγορούμενης ήταν ιδιαίτερα επιθετική.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να φύγει προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο περιστατικό, ωστόσο η 47χρονη κατηγορούμενη συνέχισε να τους ακολουθεί και προσπάθησε να τους εμβολίσει με το αμάξι της.

Σημειώνεται ότι το πρώην μοντέλο έχει μηνύσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγο και δικηγόρο της κ. Βατίδου, Αλέξη Κούγια, η κατηγορούμενη δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος πήγε προς δύσβατα σημεία στην Άνω Γλυφάδα και, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwwswi4atsl5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ