Ελλαδα

Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκαΐνη και πάνω από 2.000 ευρώ στο Πεδίον του Άρεως

Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας - Προσπάθησε να διαφύγει

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο Πεδίον του Άρεως - Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και ποσό άνω των 2.000 ευρώ στην κατοχή του - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Ελεύθερος αφέθηκε γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως © Unsplash/Aiden Marples

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο Πεδίον του Άρεως - Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και ποσό άνω των 2.000 ευρώ στην κατοχή του - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος αφέθηκε γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως, έπειτα από καταδίωξη για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης και σημαντικό χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της οδού Μαυροματαίων.

Αστυνομικοί της Πεζής Αστυνόμευσης, εντόπισαν τον νεαρό τράπερ μαζί με ένα ακόμη άτομο να κινούνται περίεργα και προσπάθησαν να τους κάνουν έλεγχο.

Τότε, ο καλλιτέχνης προσπάθησε να διαφύγει προς τα Εξάρχεια, κινούμενος προς την οδό Μαυροματαίων.

Πέταξε στον δρόμο σακουλάκι με 122 γραμμάρια κοκαΐνης ο τράπερ

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν, κατά την διάρκεια του κυνηγητού, ο νεαρός πέταξε στον δρόμο ένα σακουλάκι με 122 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ μόλις ακινητοποιήθηκε στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης 2.350 ευρώ.

Τα χρήματα ο νεαρός, υποστήριξε πως ήταν δικά του και τα είχε για να κάνει μια αγορά, ενώ για τα ναρκωτικά, ανέφερε αρχικά πως δεν είναι δικά του.

Το ζητούμενο είναι πως ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τελικά αφέθηκε ελεύθερος, παρά το γεγονός πως η ποσότητα κοκαΐνης ήταν αρκετή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ