Ελλαδα

Συναγερμός για συμπλοκή ανηλίκων σε γυμνάσιο στον Ασπρόπυργο

Ομάδα ανήλικων εισέβαλε στο σχολείο και επιτέθηκε σε μαθητές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αναστάτωση σε σχολείο στον Ασπρόπυργο
Αναστάτωση σε σχολείο στον Ασπρόπυργο © ATHENS VOICE

Ομάδα ανήλικων εισέβαλε στο 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου και συνεπλάκη με μαθητές του σχολείου

Αναφορές για τουλάχιστον τρεις νεαρούς τραυματίες έκαναν σε αστυνομικούς και γονείς οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου της Παραλίας Ασπροπύργου, έπειτα από βίαιη συμπλοκή μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα εν ώρα μαθήματος. Τουλάχιστον 5-7 νεαροί σταμάτησαν ένα κόκκινο αυτοκίνητο έξω από το Γυμνάσιο και άρχισαν να συνομιλούν με έναν μαθητή. Ξαφνικά και χωρίς να έχει προσδιοριστεί τι ακριβώς συνέβη, τουλάχιστον 20 άτομα βρέθηκαν να ανταλλάσσουν γροθιές, χτυπήματα με ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Μαθητές του σχολείου κατήγγειλαν πως κάποιοι εκ των δραστών κρατούσαν μαχαίρια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τρία νεαρά άτομα είχαν ματώσει και μπήκαν σε ένα όχημα με το οποίο και εξαφανίστηκαν.

Συναγερμός για συμπλοκή ανηλίκων σε γυμνάσιο στον Ασπρόπυργο

Τα περιστατικά βίας στο συγκεκριμένο σχολείο του Ασπροπύργου, όπως επίσης και σε άλλα της περιοχής, όπως καταγγέλλουν γονείς και μαθητές, είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Οι καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και στην πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια εκπαίδευση «πέφτουν βροχή» από αγανακτισμένους γονείς, οι οποίοι βλέπουν τα παιδιά τους να γυρνούν σπίτι χτυπημένα ή έχοντας υποστεί ψυχολογική κακοποίηση.

Μέχρι το μεσημέρι, οι αστυνομικοί δεν είχαν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων για το σημερινό περιστατικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ