Ελλαδα

«Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας
Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας © Eurokinissi

Κίνηση σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο στο ύψος της Γέφυρας Μεταμόρφωσης, του Περιστερίου και του Μοσχάτου.

Δύσκολη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τη Λεωφόρο Καλαμακίου και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι έως Λίμνη Κουμουνδούρου. Δύσκολη και η είσοδος από το Παλατάκι έως και την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης από το ύψος της Αργυρούπολης έως και την είσοδο της Γλυφάδας.

Αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο της Μεσογείων.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου, στα Σίδερα Χαλανδρίου και στο ύψος της Κατεχάκη. Στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι και το ΟΑΚΑ.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Καλλιρρόης μέχρι και Διάκου και στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δύσκολη η Λεωφόρος Βεΐκου από και προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου, αλλά και προς τη Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Καποδιστρίου από Νέα Ιωνία έως και την Λ.Κηφισίας.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως και την έξοδο της Λ. Κηφισιάς (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας). Ομοίως στη Λεωφόρο Φυλής και προς το Καματερό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ