Ελλαδα

O Δημήτρης Παπανικολάου βοήθησε παιδί που έπαθε κρίση επιληψίας στον δρόμο

Το παιδί ξάπλωσε στη μέση του δρόμου στη Βάρης-Κορωπίου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Δημήτρης Παπανικολάου βοήθησε παιδί που έπαθε κρίση επιληψίας στον δρόμο

Δημήτρης Παπανικολάου: Βοήθησε παιδί σε κρίση - Το παιδί ξάπλωσε στη μέση του δρόμου στη Βάρης-Κορωπίου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση του Νίκου Συρίγου στο Instagram για ένα περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Βάρης-Κορωπίου με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Παπανικολάου και ένα παιδί.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Νίκος Συρίγος, το παιδί φαίνεται να έχει πάθει κρίση επιληψίας και ξάπλωσε μέσα στον δρόμο. Όσο τα αυτοκίνητα περνούσαν από δίπλα του, ο Δημήτρης Παπανικολάου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αφού ζήτησε από τους οδηγούς να σταματήσουν, ξεκίνησε να συζητά με το παιδί.

«Αντιλαμβάνεται ότι είναι μια από τις κρίσεις ανθρώπου που βρίσκονται στο φασμα του αυτισμού (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου έχει αυτισμό και ο ίδιος έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ). Ξαπλώνει πλαι του. Προσπαθει να του πιάσει κουβέντα. Μιλάνε για τις ομάδες… Μπαίνει στον κόσμο του και τον ηρεμεί. "Παμε τώρα λίγο στην ακρη γιατί εδώ φοβάμαι ότι θα με πατήσει κάνα αυτοκίνητο", του λέει. Ο μικρός πείθεται. Να πάει στην ακρη για το χατίρι του φίλου του. Όλα καλά. Τυχερός ο μικρός. Πιο τυχεροι εμείς που έχουμε τον Μητσο…», ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ