Ελλαδα

Συμπλοκή οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη - 15 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. σε βραδινή επιχείρηση
© ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ EUROKINISSI

Οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη με 15 συλλήψεις και δύο τραυματίες

Δεκαπέντε συλλήψεις και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός οπαδικού επεισοδίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (29/10) στην περιοχή της αερογέφυρας της οδού Βούλγαρη, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, όπου συνεπλάκησαν δύο πολυπληθείς ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 16 έως 37 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός νεαρού, 21 ετών, που αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης των χούλιγκαν στην Θεσσαλονίκη

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε ρύθμιση θεμάτων αναφορικά με όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής κατέσχεσαν 12 κράνη μοτοσικλέτας, πέντε σιδερόβεργες, οκτώ στειλιάρια, πυροσβεστήρα, σιδερένια αλυσίδα και μεταλλικό αντικείμενο.

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και την σύλληψη υπολοίπων εμπλεκομένων.

Οι συλληφθέντες -πλην των δύο τραυματιών- οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.