Ελλαδα

Με διεθνές ένταλμα για ληστεία συνελήφθη θύμα ξυλοδαρμού

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη θύμα ξυλοδαρμού με διεθνές ένταλμα σύλληψης - Το χρονικό της υπόθεσης

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος Βούλγαρος, ο οποίος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στη Μεσσηνία στις 2 Σεπτεμβρίου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ληστεία στην πατρίδα του.

Να θυμίσουμε πως το συμβάν του ξυλοδαρμού του έλαβε χώρα την 1η Σεπτεμβρίου, όταν οι συγγενείς του 38χρονου κατήγγειλαν την εξαφάνισή του στους αστυνομικούς του τμήματος Γαργαλιάνων. Εν τέλει μετά από έρευνα των Αρχών, βρέθηκε την επόμενη ημέρα βαριά τραυματισμένος στο παλιό νταμάρι της περιοχής και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Μετά την νοσηλεία του, διαπιστώθηκε πως τα τραύματα που έφερε είχαν προκληθεί από την 26χρονη ομοεθνή πρώην σύντροφό του και μάλιστα με πέτρα. Μαζί της ήταν ένας 29χρονος ομοεθνής τους, όμως είχε φύγει όταν η νεαρή χτύπησε τον 38χρονο.

Το θύμα διακομήστηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας αλλά είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Την περασμένη Πέμπτη πήρε εξιτήριο αλλά συνελήφθη επειδή η 26χρονη και ο 29χρονος τον είχαν καταγγείλει για αρπαγή. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε πως διώκεται από τις αρχές της Βουλγαρίας κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας έδωσε εντολή να κρατηθεί, ώσπου να αποφασιστεί η έκδοσή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ