Ελλαδα

Εντοπίστηκε το ένα από τα δύο κορίτσια που είχε εξαφανιστεί από δομή στη Νέα Σμύρνη

Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 14χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 14χρονη Κατερίνα εξαφανίστηκε από δομή στη Νέα Σμύρνη
© hamogelo.gr

Νέα Σμύρνη: Εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από δομή - Εντοπίστηκε η 13χρονη, συνεχίζεται η αναζήτηση 14χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό δύο ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν από δομή στη Νέα Σμύρνη. Η 13χρονη Ελευθερία εντοπίστηκε σήμερα (27.10) ενώ η αναζήτηση συνεχίζεται για την 14χρονη Κατερίνα. 

Τα δύο κορίτσια φέρεται να έφυγαν από τη δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη (25.10). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμανε εχθές Πέμπτη (26.10) Missing Alert για τον εντοπισμό τους. Η 13χρονη εντοπίστηκε σήμερα Παρασκευή (27.10). Ο συναγερμός για τον εντοπισμό της 14χρονης Κατερίνας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Κατερίνα Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και φέρει μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Π. 14 ΕΤΩΝ #MissingKidAlert Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο ☎️116000 ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Σ. 13 ΕΤΩΝ

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child on Friday, October 27, 2023

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ηχεί συναγερμός για την εξαφάνιση κοριτσιών από τη συγκεκριμένη δομή στη Νέα Σμύρνη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ