Ελλαδα

Έκρυβαν κάτω από πέτρες πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκρυβαν κάτω από πέτρες πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης

Λάρισα: Έκρυβαν κάτω από πέτρες πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης - Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Τρεις διακινητές κοκαΐνης που δραστηριοποιούνταν στην Λάρισα και γύρω περιοχές συνέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Μετά από εκτεταμμένη έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες παρά τα υψηλά μέτρα προφύλαξης που έπαιρναν οι τελευταίοι. Συγκεκριμένα, ένας από τους συλληφθέντες ήταν εκείνος που παρακολουθούσαν σταθερά οι Αρχές τις τελευταίες ημέρες. Σε μία από τις «εξορμήσεις» του, βρέθηκε σε ένα σημείο όπου είχαν κρύψει κάτω από πέτρες μια σακούλα απορριμμάτων που περιείχε πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους 520 γραμμαρίων.

Όταν, λοιπόν, προσπάθησε να παραλάβει την σακούλα, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν ενώ ακολούθησε η σύλληψη και των άλλων δύο μελών της οργάνωσης.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στο σημείο του Δήμου Τεμπών και στα σπίτια των τριών δραστών, κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου» και «σκόνης» συνολικού βάρους 531,2 γραμμαρίων, μια ζυγαριά, ένα αγροτικό φορτηγάκι, μια μοτοσικλέτα και 7.500 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακίνηση ναρκωτικών. Με αυτήν παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ