Ελλαδα

Βρέθηκε βόμβα στην Ποσειδώνος - Κλείνει την Πέμπτη για ελεγχόμενη έκρηξη

Την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας έχει αναλάβει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεγχόμενη έκρηξη στη Γλυφάδα - Κλείνει την Πέμπτη τμήμα της Ποσειδώνος
Κλειστό θα παραμείνει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, τμήμα της παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος © EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Γλυφάδα - Κλείνει την Πέμπτη μεγάλο τμήμα της Ποσειδώνος

Κλειστό θα παραμείνει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, τμήμα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη βόμβας.

Την ειδική επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας έχει αναλάβει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς. Η βόμβα χρονολογείται από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, λόγω πραγματοποίησης της ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση του πυρομαχικού παλαιού τύπου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα της περιοχής των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Συγκεκριμένα, θα συμβεί σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 9:30 έως 11.30, στα εξής οδικά τμήματα:

  • Λεωφόρος Ποσειδώνος στο τμήμα από το ύψος της Πλατείας Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λεωφόρου Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Οδός Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 έως αύριο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:30.

Οι οδηγοί καλούνται να επιλέξουν για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης ή άλλων οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ