Ελλαδα

«Δεν άντεχα να τη βλέπω να ταλαιπωρείται»: Ο 69χρονος αποκάλυψε στον γιο του ότι σκότωσε την κόρη του

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 42χρονης από τον πατέρα της: Η αποκάλυψη στον γιο της και το πρόβλημα υγείας του θύματος

Την κόρη του φέρεται να σκότωσε ένας 69χρονος άνδρας στις Συκιές Θεσσαλονίκης, ο οποίος εντοπίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος αφού εν συνεχεία, προσπάθησε να δώσει τέλος και στη ζωή του με ένα ψαροντούφεκο.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι της νεαρής κοπέλας. Η υπόθεση έχει τραγικές παραμέτρους, αφού ο 69χρονος άνδρας, φέρεται να θέλησε να «λυτρώσει» την 42χρονη κόρη του, η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και ο 69χρονος θεώρησε πως έτσι, θα έδινε ένα τέλος στον γολγοθά που περνούσε η 42χρονη.

Αποκάλυψε στον γιο του ότι είχε σκοτώσει την κόρη του

Χθες το απόγευμα, πήγε στο σπίτι της και τη σκότωσε. Λίγο αργότερα, έφυγε και πήγε στον γιο του και του αποκάλυψε τι είχε κάνει. Δεν άντεχε να τη βλέπει να ταλαιπωρείται, φέρεται να είπε στον γιο του ο 69χρονος και έσπευσε να φύγει. Έντρομος ο νεαρός, κάλεσε τις αρχές και ενημέρωσε τόσο για το έγκλημα, όσο και για την πρόθεση του πατέρα του να θέσει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες, εντόπισαν τραυματισμένο τον 69χρονο ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα ψαροντούφεκο. Μεταφέρθηκε έγκαιρα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σκότωσε την ίδια του την κόρη διερευνώνται, καθώς ο ίδιος προς το παρόν δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Συγγενικά πρόσωπα έχουν κληθεί να καταθέσουν για τις σχέσεις πατέρα και κόρης.

Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» από τους θεράποντες ιατρούς προκειμένου να έχουν μια πρώτη επικοινωνία με τον 69χρονο άνδρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwh980yyaefl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY