Ελλαδα

Ρέθυμνο: Τραυματίστηκαν 3 Ισραηλινοί τουρίστες από έκρηξη σόμπας

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο - Ανάμεσά τους και ένα 5χρονο παιδί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εν κινήσει
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τρεις τουρίστες από το Ισραήλ τραυματίστηκαν έπειτα από ανάφλεξη εύφλεκτου υγρού στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Με εγκαύματα σε χέρια και πρόσωπο, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου τρία τουρίστες ισραηλινής καταγωγής, οι οποίοι διέμεναν σε συγκρότημα βιλών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (21/10), σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ, δύο άνδρες ηλικίας 38 ετών προσπάθησαν να ανάψουν με εύφλεκτο υλικό σόμπα εξωτερικού χώρου στο τουριστικό κατάλυμα όπου διαμένουν  στο Μπαλί Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Λόγω λανθασμένου χειρισμού, το υγρό υπέστη ανάφλεξη με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια των δύο ανδρών και τον γιο του ενός, ηλικίας 5 ετών. Άμεσα κατέφτασαν στο σημείο ένα πυροσβεστικό όχημα από τον σταθμό Περάματος, η ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ.

Ο πατέρας με το παιδί μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, ενώ ο άλλος τραυματίας διακομόιστηκε στο νομαρχιακό νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο πεντάχρονος νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία παρά το υψηλό θερμικό φορτίο που δέχτηκαν και τα εγκαύματα που τους προκλήθηκαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ