Ελλαδα

Συνελήφθη 21χρονος για τη διάρρηξη στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο συνεργοί του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Καλλιάνος
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Συνελήφθη ο διαρρήκτης που «τρύπωσε» στο σπίτι του

Eνας Κουβανός ηλικίας 21 ετών συνελήφθη ως εμπλεκόμενος στη διάρρηξη που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου στη Βούλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, για την ίδια υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο άτομα.

Το βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Υπενθυμίζεται ότι ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ είχε ανεβάσει οπτικό υλικό με τις κινήσεις του διαρρήκτη στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ενημέρωσε, ο ληστής μπήκε στην κατοικία του και μέσα σε 20′ άφησε «ένα σπίτι βομβαρδισμένο», ενώ απέσπασε κοσμήματα και πολλά πράγματα αξίας.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο ίδιος ο κ. Καλλιάνος, αν και ο δράστης φορούσε γάντια και κουκούλα, το πρόσωπό του φαίνεται καθαρά από τις κάμερες του σπιτιού. Όμως το μεγαλύτερο λάθος που έκανε είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι ο διαρρήκτης μιλούσε στο κινητό του με ανοικτή ακρόαση, είτε με τον τσιλιαδόρο που πιθανότατα τον περίμενε κάπου κοντά στο σπίτι, είτε με κάποιον που τον καθοδηγούσε για το εσωτερικό του σπιτιού.

«Αυτή είναι η "καταδρομική" προσπάθεια διάρρηξης του σπιτιού μας χθες το βράδυ στις 20.40. Κάθισε για 20 λεπτά στο σπίτι μας και στις 21.00 έφυγε. Καθ' όλη τη διάρκεια της κλοπής πολλών πραγμάτων είχε ανοιχτό το κινητό του και μιλούσε με ανοιχτή ακρόαση με κάποιον/κάποια που προφανώς περίμενε έξω από το σπίτι (τσιλιαδόρος)», γράφει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του.

Και προσθέτει: «Του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του. Έχω ορκιστεί ότι θα κάνω κάθε προσπάθεια με τη βοήθεια της αστυνομίας (που έφτασε μέσα σε 2 λεπτά μετά την κλήση μου) για να τον δω στο κελί.  Συγχαίρω τους αστυνομικούς που κατέφθασαν αμέσως και μας βοήθησαν»

«Ψυχολογικός βιασμός λέγεται αυτό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιάνος.

ΒΙΝΤΕΟ 15 ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ Αυτή είναι η "καταδρομική" προσπάθεια διάρρηξης του σπιτιού μας χθές το...

Posted by Γιάννης Καλλιάνος - Giannis Kallianos on Thursday, October 19, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ