Ελλαδα

Δολοφονική επίθεση κατά του αντιδημάρχου Ηρακλείου

Κρήτη: Άγνωστοι τον χτύπησαν με σιδερολοστό στο κεφάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82045-165481.jpg

Δολοφονική επίθεση με σιδερολοστό δέχθηκε από δύο άγνωστους δράστες το απόγευμα της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαφάνειας και Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης.

Ο αντιδήμαρχος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου και σύμφωνα με το σάιτ cretalive είναι σε κατάσταση σοκ.

«Αρχικά νομίζαμε ότι κινδύνευε. Ήταν τέτοια η αιμορραγία και τα χτυπήματα που νομίζω ότι ήταν πολύ τυχερός» δήλωσε στο cretalive, ο χειρουργός Στέλιος Κτενιαδάκης -ο πρώτος που τον περιέθαλψε. Στην αρχή μάλιστα η επικοινωνία ήταν δύσκολη, αλλά όσο περνούσε η ώρα είχε καλύτερη επαφή με το περιβάλλον.

Ο Ινιωτάκης φέρει πολλαπλά χτυπήματα και κυρίως ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι «από αμβλύ όργανο». «Έγινε αξονική συνολικά. Τα χτυπήματα ήταν μόνο στο κεφάλι. Δεν είχε ούτε αμυχή στο σώμα. Δεν είχε κανένα χτύπημα» λέει ο γιατρός και προσθέτει «Ήταν πολύ τυχερός έτσι όπως τον χτύπησαν μάλλον με λοστό. Ήταν χτυπήματα που είχαν στόχο τη ζωή του».

Ο διευθυντής της Γναθοχειρουργικής μετά τις εξετάσεις διαπίστωσε κατάγματα στο ζυγωματικό, στην κάτω γνάθο και στο ρινικό, ενώ ένα οστό είχε χτυπήσει το μάτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ