Ελλαδα

Ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης για τον ξυλοδαρμό 27χρονου

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναγιώτης Λιαδέλης
Πώς έγινε το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη © NDP PHOTO

Παναγιώτης Λιαδέλης: Αφέθηκε ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό 27χρονου - Το χρονικό του συμβάντος

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας και ιδιοκτήτης μπαρ Παναγιώτης Λιαδέλης, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού ενός 27χρονου, ο οποίος πυροβόλησε έξω από το μαγαζί του.

Ωστόσο, επιβλήθηκε ως περιοριστικός όρος στους έξι κατηγορούμενους να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε μήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους κατηγορούμενους ήταν και ένας καταδικασμένος για φόνο, το 2007.

Το χρονικό συμβάντος

Προ ημερών, το 27χρονο θύμα του ξυλοδαρμού και ένας φίλος του προκάλεσαν επεισόδια μέσα στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη. Οι υπάλληλοι αρχικά τους ζήτησαν να αποχωρήσουν και αφού εισέπραξαν την άρνησή του, τότε επενέβησαν και τους έβγαλαν έξω.

Περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, οι δύο θαμώνες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και πέρασαν με υψηλή ταχύτητα έξω από το κλαμπ ενώ έριξαν και πυροβολισμούς. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός και όλοι έπεσαν κάτω έντρομοι, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Αμέσως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με το δικό του αυτοκίνητο και άλλοι με μηχανές, άρχισαν να κυνηγούν το αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ