Ελλαδα

«Αρνείται οποιαδήποτε σχέση»: Τι λέει η πλευρά του Παναγιώτη Λιαδέλη για τους πυροβολισμούς στον Βόλο

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και ο γιος του συνελήφθησαν από τις αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναγιώτης Λιαδέλης
Πώς έγινε το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη © NDP PHOTO

Παναγιώτης Λιαδέλης: Ο δικηγόρος του πρώην μπασκετμπολίστα για τους πυροβολισμούς στον Βόλο και τη σύλληψή του

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές του Βόλου μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς που καταγράφηκε έπειτα από διαπληκτισμό έξω από μπαρ. Σήμερα, ο δικηγόρος του πρώην μπασκετμπολίστα μίλησε για το επεισόδιο και τόνισε ότι ο πελάτης του και ο γιος του «αρνούνται ότι έχουν κάθε σχέση». 

«Μετά από έναν διαπληκτισμό των δύο δραστών, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια μέθης εντός του κέντρου διασκέδασης στο οποίο απασχολείται ο κ. Λιαδέλης, συνελήφθησαν όλοι. Δεν γνώριζε (σ.σ. ο Λιαδέλης) κανέναν από αυτούς. Περάσανε μπροστά από το μαγαζί στο οποίο απασχολείται και αυτός και ο γιος του και άλλοι συνάδελφοί του και οι θαμώνες, πυροβολώντας. Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του, αρνείται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και συνεργάζεται ούτως ώστε να μπορέσει να αποδοθεί η αλήθεια και δικαιοσύνη», δήλωσε σήμερα στο Mega ο δικηγόρος του Παναγιώτη Λιαδέλη, Ιωάννης Καραγκιόζος και πρόσθεσε: 

«Διερευνάται, σε ό, τι αφορά τους έξι τους οποίους εγώ εκπροσωπώ, το ενδεχόμενο τελέσεως της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ένας πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ευθείες βολές. Το γεγονός ότι ήταν κρότου λάμψης το περίστροφο δε σημαίνει ότι εκείνη την ώρα, όταν βλέπεις έναν να σε πυροβολεί, έχεις την αντίληψη ότι το περίστροφο είναι αληθινό ή ψεύτικο». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwbdeeihzbk9)

Πώς έγινε το επεισόδιο και η σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης συνελήφθη από τις αρχές το πρωί του Σαββάτου (14.10) μετά από πυροβολισμούς έξω από μπαρ της ιδιοκτησίας του στον Βόλο. Ο πρώην μπασκετμπολίστας συνελήφθη μαζί με άλλα επτά άτομα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., δύο θαμώνες στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη διαπληκτίστικαν με άλλο θαμώνα. Τα τρία άτομα που συνεπλάκησαν βγήκαν έξω από το μπαρ για να επιλύσουν τη διαφορά τους. Στο σημείο έφτασε ο Παναγιώτης Λιαδέλης, αλλά και υπάλληλοι του μπαρ, οι οποίοι φέρεται να πήραν το μέρος του θαμώνα που δέχθηκε την επίθεση. Τα δύο άλλα πρόσωπα έφυγαν από τον χώρο και παρότι θεωρήθηκε ότι οι διαφορές λύθηκαν, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν και αφού πυροβόλησαν επτά φορές στον αέρα, τράπηκαν σε φυγή

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θαμώνας του μπαρ, ο Παναγιώτης Λιαδέλης και οι υπάλληλοι φέρεται να ακολούθησαν τους δύο δράστες των πυροβολισμών, οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Βόλου. Λίγο πριν φτάσουν στο κτίριο του τμήματος, έγινε νέος καυγάς μεταξύ τους κατά τον οποίο τραυματίστηκε ο ένας από τους δύο -αρχικά επιτιθέμενους- θαμώνες.  

Όλα τα πρόσωπα συνελήφθησαν. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου με τραύματα στο πρόσωπο, όπου και νοσηλεύεται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwasiu4sznix)

Παναγιώτης Λιαδέλης: Ποιος είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι Έλληνας επαγγελματίας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 194εκ και είχε την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως πλέι μέικερ όσο και ως σούτινγκ γκαρντ και υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σκόρερ.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης γεννήθηκε στο Βόλο, ωστόσο βρέθηκε από πολύ μικρός στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στον οποίο παρέμεινε για επτά χρόνια έχοντας καταφέρει να κατακτήσει ένα Κύπελλο Κόρατς (1997)[2] καθώς επίσης και ένα Κύπελλο Ελλάδας (1998). Στον τελικό του Κυπέλλου του 1998 πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί MVP του παιχνιδιού.

Το 2000 αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Άρη Θεσσαλονίκης και να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, ομάδα επίσης της Θεσσαλονίκης, στον οποίο παρέμεινε για ενάμιση χρόνο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Τον Ιανουάριο του 2002, ο Λιαδέλης ταξίδεψε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ούραλ Γκρέιτ, στην οποία παρέμεινε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2001-02 και κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα. μΜετά το πέρασμά του από τη ρωσική Ουράλ Γκρέιτ Περμ, ο Λιαδέλης αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κατά το ξεκίνημα της περιόδου 2002-03, ο Λιαδέλης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μακεδονικού, ωστόσο στα μέσα περίπου της σεζόν αποφάσισε να αφήσει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα και να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα στην ισπανική Βαλένθια.

Το καλοκαίρι του 2003, ο Λιαδέλης επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Πειραιώς. Τον Γενάρη του 2004 κατέγραψε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις Έλληνα στην ιστορία της Ευρωλίγκα αφού σε 34 λεπτά συμμετοχής είχε 33 πόντους με 6/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 12/13 βολές, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, κόντρα στην Βαλένθια.[3] Μετά από ένα χρόνο άφησε τον Πειραιά και ταξίδεψε στην Πάτρα προκειμένου να μεταγραφεί στην τοπική ομάδα του Απόλλωνα. Την τριετία 2006-09 αγωνίστηκε με την Ουκρανική Αζοβμάς Μαριουπόλ, με την οποία μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει αρκετούς εγχώριους τίτλους. Συγκεκριμένα, ο Λιαδέλης κατέκτησε με την Αζοβμάς τρία πρωταθλήματα Ουκρανίας (2007, 2008, 2009) αλλά και δύο Κύπελλα (2008, 2009).

Μετά το τέλος της περιόδου 2008-09, ο Παναγιώτης Λιαδέλης αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του, ωστόσο τον Οκτώβριο του 2013 επέστρεψε στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Ανάληψης Βόλου, στην οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο, στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwb8eqvngakx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ