Ελλαδα

Ισόβια στον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά

Σκότωσε την επιχειρηματία από την Πάτρα την ώρα που κοιμόταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81977-165331.jpeg

Το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον 33χρονο που κατηγορούνταν για την ανθρωποκτονία της επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά από την Πάτρα. Η δολοφονία είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο, στις 29 Νοεμβρίου 2013, μέσα στο σπίτι της Βουτσινά, στην περιοχή του Καστελόκαμπου της Πάτρας. Ο 33χρονος σκότωσε την κ. Βουτσινά την ώρα που κοιμόταν.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 33χρονο, ούτε αποδέχθηκε ότι τη στιγμή της δολοφονίας τελούσε υπό το καθεστώς σχιζοφρένειας, όπως είχε υποστηρίξει ο συνήγορός του. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη, ενώ ένας εκ των δικαστών τάχθηκε υπέρ του να αναγνωριστεί στον δολοφόνο το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.

Ο δράστης στην απολογία του υποστήριξε ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι η Ναταλία Βουτσινά άρχισε να τον χτυπά. Τότε, όπως είπε εκείνος, εκνευρίστηκε και τη σκότωσε. Ωστόσο, στις πιο πολλές ερωτήσεις απαντούσε: «Δεν θυμάμαι».

Η Ναταλία Βουτσινά υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα. Υπήρξε η σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ