- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τοπικές βροχές στα ανατολικά, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού.
Αναλυτικά ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα:
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 9 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 05 έως 10 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 00 έως 11 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της στερεάς. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.