Ελλαδα

Aνήλικος διέρρηξε τρία σπίτια στη Ρόδο

Eντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην επαρχιακή οδό Ρόδου- Καλλιθέας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία Ρόδος
© Eurokinissi

Ανήλικος που διέρρηξε τρία σπίτια στη Ρόδο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην επαρχιακή οδό Ρόδου- Καλλιθέας 

Aνήλικος δράστης που είχε τρυπώσει από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στη Ρόδο, διέρρηξε το σπίτι και έκλεψε ένα κινητό. Συγκεκριμένο, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει κατάστημα στη Ρόδο που βρισκόταν δίπλα από το σπίτι κατέγραψε τον διαρρήκτη κι έτσι, ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για ένα άτομο γνωστό στις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις ενώ εξιχνιάστηκαν άλλες δυο κλοπές.

Ανήλικος που διέρρηξε τρία σπίτια στη Ρόδο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας

Ο 17χρονος Ρομά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην επαρχιακή οδό Ρόδου- Καλλιθέας και προσήχθη για προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας εξακριβώθηκε ότι την Δευτέρα είχε εισβάλει από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο σπίτι μιας γυναίκας και είχε αρπάξει έναν κουμπαρά και διάφορα φο μπιζού άγνωστης αξίας. Ωστόσο, και την προηγούμενη Τετάρτη είχε εισέλθει κρυφά από την ανοιχτή είσοδο στο σπίτι μιας γυναίκας και είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος του ανήλικου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

12χρονος μεταξύ νεαρών με έξι κλοπές

Ακόμη, πέντε νεαροί, μεταξύ των οποίων ένας 12χρονος, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες έξι κλοπών που έγιναν από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 3 Οκτωβρίου στην πόλη. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, άρπαξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης την τσάντα μιας αλλοδαπής γυναίκας που περιείχε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα και έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, δύο μοτοποδήλατα και δύο μοτοσικλέτες, τα οποία βρέθηκαν και δόθηκαν στους δικαιούχους. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ