Ελλαδα

Κέρκυρα: Πετάνε σκυλιά από τοίχο σε καταφύγιο για να τα ξεφορτωθούν

Tι αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση "Tierhilfe Korfu e.V."

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρία άτομα πετάνε σκυλιά από μεγάλο ύψος σε καταφύγιο ζώων στην περιοχή Νεοχώρι στην Κέρκυρα

Κέρκυρα: Τρία άτομα πετάνε σκυλιά από μεγάλο ύψος σε καταφύγιο ζώων στην περιοχή Νεοχώρι- Το δημοσίευμα της Φιλοζωικής οργάνωσης Tierhilfe Korfu e.V

«Είναι τώρα μερικές εβδομάδες που μας ρίχνουν σχεδόν καθε εβδομάδα σκυλιά από το πορτόνι μέσα στην νύχτα. Οι κάμερες που έχουμε βάλει δείχνουν ότι πάντα πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της η φιλοζωική οργάνωση Tierhilfe Korfu e.V.

H ανάρτηση της φιλοζωικής οργάνωσης "Tierhilfe Korfu e.V." για τα σκυλιά που πετούν στην Κέρκυρα

Συγκεκριμένα, τρία άτομα πετάνε σκυλιά από μεγάλο ύψος σε καταφύγιο ζώων στην περιοχή Νεοχώρι στην Κέρκυρα και η φιλοζωική βρίσκεται σε αναζήτηση τους. Σύμφωνα με την ανάρτησή, αυτά τα άτομα τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αφήσει 21 σκυλιά μόνα και απροστάτευτα, ενώ όπως φαίνεται και σε βίντεο που έχει δημοσιευτεί, τα πετάνε από αρκετά μεγάλο ύψος με κίνδυνο να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες. «Τις τελευταίες εβδομάδες ήτανε συνολικά 21 σκυλιά! 21 σκυλιά!! Φτάσαμε στα οριά μας. Όχι μόνο χρηματικά αλλά και από χώρο στο τμήμα απομόνοσης πού είναι λίγες οι θέσεις», προσθέτουν.

Posted by Uta Engelhardt on Tuesday, October 10, 2023

Τα πλάνα από τα βίντεο που καταγράφονται στις κάμερες ασφαλείας απεικονίζουν τα σκυλάκια να ακολουθούν ανυποψίαστα τα άτομα, κουνώντας την ουρά τους. Έπειτα από λίγο φαίνεται ωστόσο, ό,τι τα αρπάζουν και τα πετούν πάνω από την περίφραξη στον χώρο του καταφυγίου.

Please share - bitte teilen ! Ποιός είδε κάτι? είναι τώρα μερικές εβδομάδες που μας ρίχνουν σχεδόν καθε εβδομάδα...

Posted by Uta Engelhardt on Tuesday, October 10, 2023

Η οργάνωση ζητά τη βοήθεια των πολιτών προκειμένου μέσω του βίντεο να εντοπιστούν τα άτομα καθώς η παραβατική ενέργειά τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο καταφύγιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ