Ελλαδα

Χειροπέδες σε τρία άτομα για μεταφορά ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 49 κιλά κάνναβης

Η ποσότητα ανερχόταν έως και 146.000 ευρώ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μεσολόγγι: Σύλληψη συμμορίας για μεταφορά ναρκωτικών - Η ποσότητα ανερχόταν έως και 146.000 ευρώ

Εγκληματική ομάδα, που ενέχεται σε μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου 49 κιλά κάνναβης και συνέλαβαν τρία άτομα, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος από την διακίνηση των ναρκωτικών κυμαίνεται, σύμφωνα με την αστυνομία, από 97.400 ευρώ έως 146.100 ευρώ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν για την υπόθεση, εντόπισαν τους τρεις κατηγορούμενους να κινούνται με δυο οχήματα και τους ακινητοποίησαν, προκειμένου να τους ελέγξουν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα αυτοκίνητα, οι αστυνομικοί βρήκαν στο ένα από αυτά, 48 κιλά και 700 γραμμάρια κάνναβης.

To σχέδιο της συμμορίας

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων, οδηγώντας το αυτοκίνητο, είχε το ρόλο του μεταφορέα - διακινητή, ενώ οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι που επέβαιναν σε δεύτερο αυτοκίνητο είχαν τον ρόλο των προπομπών.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ