- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τετραπλή επίθεση σε ΑΤΜ και καταστήματα εταιρειών στην Πάτρα
Αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας
Πάτρα: Τετραπλή επίθεση σε ΑΤΜ και καταστήματα εταιρειών - Εχουν συγκεντρωθεί στοιχεία από τα σημεία των επιθέσεων, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας
Επιθέσεις σε δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, καθώς και σε άλλα δύο καταστήματα εταιριών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών που λειτουργούν στην Πάτρα, πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, αρχικά έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Έλληνος Στρατιώτου.
Στην συνέχεια, οι άγνωστοι δράστες, κινούμενοι στην ίδια οδό, προκάλεσαν φθορές στις προσόψεις και στις πόρτες εισόδου δύο καταστημάτων εταιριών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών.
Σχεδόν την ίδια ώρα, πάλι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν και αυτοί καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Καλαβρύτων.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία από τα σημεία των επιθέσεων, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Ανήμερα της Ημέρας Πένθους και Μνήμης του Ολοκαυτώματος
24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα με αιτήματα μονιμοποίησης και αυξήσεων μισθών
Επίθεση, απαγωγή και ληστεία - Αναζητούνται πέντε άνδρες, στο μικροσκόπιο νέα συμπλοκή
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22-23 βαθμούς.
Πάντως, σημειώνεται ότι «αξιοσημείωτη πρόοδος σημειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.