Ελλαδα

Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν

Τον κατήγγειλε μία ακόμα γυναίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν
Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν - Τον κατήγγειλε μία ακόμα γυναίκα

Στην φυλακή οδηγείται μετά από πολύωρη απολογία, ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος νεαρής γυναίκας από το Καμερούν.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο 40χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος, που τον κατήγγειλε η παθούσα, φέρεται ενώπιον της Ανακρίτριας να αρνείται όσα του αποδίδονται.

Τον κατήγγειλε μία ακόμα γυναίκα

Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει στην Ανακρίτρια της υπόθεσης άλλη μία γυναίκα, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία μετέβη στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε τον 40χρονο για αντίστοιχες πράξεις με εκείνες που καταγγέλει η γυναίκα από το Καμερούν. Η γυναίκα φέρεται να είναι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού.

Ταυτόχρονα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη που φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ