Ελλαδα

Περισσότερες από 200.000 ευρώ η λεία των ληστών που ανατίναξαν ΑΤΜ στη Μεσσήνη

Τι εξετάζουν οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περισσότερες από 200.000 ευρώ η λεία των ληστών που ανατίναξαν ΑΤΜ στη Μεσσήνη

Ανατίναξη ΑΤΜ στη Μεσσήνη: Πάνω από 200.000 η λεία των ληστών - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Περισσότερες από 200.000 ευρώ φαίνεται πως είχαν μέσα οι κασετίνες που έκλεψαν οι τρεις δράστες της ληστείας του ΑΤΜ ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο χωριό Πεταλίδι του δήμου Μεσσήνης, στις 3:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται, με μοναδικό ως τώρα στοιχείο το καμένο όχημα των δραστών που εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Μπουμπούκας. Οι έμπειροι υπεύθυνοι στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ το εξετάζουν εξονυχιστικά και εκφράζουν την αισιοδοξία πως θα εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας αναζητούν τα στοιχεία δήλωσης κλοπής του οχήματος, αλλά το γεγονός πως δεν έφερε πινακίδες καθώς και το ότι ο αριθμός σειράς έχει λιώσει από τις φλόγες δυσκολεύει το έργο τους.

Τα πλάνα ίσως δώσουν στοιχεία

Ταυτόχρονα, οι Αρχές φαίνεται πως «χτενίζουν» το οπτικό υλικό από κάμερες ασφάλειες καταστημάτων της κεντρικής πλατείας του χωριού, όπου βρίσκεται ο φούρνος, στην πρόσοψη του οποίου βρισκόταν το ΑΤΜ που ανατινάχτηκε.

Να σημειωθεί πως στο σημείο δεν βρέθηκαν χαρτονομίσματα, που σημαίνει ότι οι κασετίνες δεν καταστράφηκαν από την έκρηξη. Βέβαια, είναι εφοδιασμένες με ειδικό σύστημα χρωματισμού που θα ενεργοποιηθεί αν παραβιαστούν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ