Ελλαδα

«Ήταν έγκυος και ο παιδίατρος διέγνωσε τυμπανισμό»: Νέες αποκαλύψεις για την 13χρονη που γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου

Θεωρήθηκε ότι η ανήλικη είχε καταπιεί φερμουάρ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εγκυμονούσα προτάσσει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
© Unsplash / Jonathan Borba

Έγκυος 13χρονη γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου: Η εξέταση από παιδίατρο και η λάθος διάγνωση

Ιδιαίτερα λεπτοί είναι οι χειρισμοί στην υπόθεση της 13χρονης που γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου ένα κοριτσάκι χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος. Όπως αποκαλύπτεται, ο παιδίατρος που την είχε εξετάσει φέρεται να είχε διαγνώσει τυμπανισμό, ενώ υπήρχε η εκτίμηση ότι είχε καταπιεί φερμουάρ. 

«Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει! Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου», δήλωσε συγγενής της 13χρονης στο Mega και πρόσθεσε: «Είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του, αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος, αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας», ανέφερε ο συγγενής του κοριτσιού. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvyvqfv0c98h)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ανήλικη φέρεται να αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της. Οι συγγενείς τους πάντως εξηγούν πως δεν γνωρίζουν τίποτα: «Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν μας έχει μιλήσει ακόμα η μικρή. Λογικά είναι ντόπιος, μπορεί να είναι κάποιος από το σχολείο της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να είναι». Οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται πάνω από το παιδί, από το οποίο προσπαθούν να μάθουν πως έφτασε στο να γεννά στις τουαλέτες ενός νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει πως είναι έγκυος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvyvu8qm4161)

Ο παιδίατρος που εξέτασε την 13χρονη θεώρησε ότι είναι τυμπανισμός

Το 13χρονο κορίτσι πήγε με αφόρητους πόνους στην κοιλιά, το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο, συνοδευόμενο από τη μητέρα του. Ο παιδίατρος που την εξέτασε δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια Α΄ γυμνασίου είναι έγκυος. Μάλιστα, στο νοσοκομείο δεν υπήρχε ακτινολόγος για να μπορέσει να ελέγξει την ακτινογραφία. Ο παιδίατρος συμπεραίνει πως επρόκειτο για τυμπανισμό και άρχισε να της χορηγεί την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή, καθώς νόμιζε πως είχε καταπιεί φερμουάρ. Στην πραγματικότητα εκτιμάται ότι το «φερμουάρ» ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού. Η 13χρονη όταν πήγε στην τουαλέτα γέννησε ένα κοριτσάκι. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvzeuwbc718x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ