Ελλαδα

Στο νοσοκομείο 13χρονος μαθητής από την Πάτρα μετά από επεισόδιο με συμμαθητή του

Αυξάνονται τα περιστατικά στα σχολεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολείο
© Unsplash/ Ryan Tauss

Πάτρα: Επεισόδιο με τραυματία 13χρονο σε σχολείο - Η καταγγελία μητέρας 

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας στα σχολεία της χώρας. Οι αρχές ερευνούν την καταγγελία μητέρας μαθητή της Γυμνασίου στην Πάτρα, για σοβαρό επεισόδιο που φέρεται να καταγράφηκε με συμμαθητή του. 

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 13χρονος δέχθηκε επίθεση από τον συνομήλικό του, τον ακινητοποίησε από το κεφάλι, τον πέταξε σε πεζούλι και ο έφηβος έπεσε με το στόμα στο μάρμαρο. Αποτέλεσμα, να σπάσουν τα δύο μπροστινά του δόντια. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πλέον η μητέρα του αναζητεί ιδιώτη οδοντίατρο για να αποκαταστήσει τα δόντια του παιδιού της, φυσικά με δικά της έξοδα. Το περίεργο είναι -σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στην «Πελοπόννησο»- ότι δεν εντοπίστηκαν οι γονείς του άλλου παιδιού.

Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε την καταγγέλλουσα μητέρα για τη διεύθυνση κατοικίας του 13χρονου. Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση σοκ και ακόμη και σήμερα εκφράζει φόβο για την παρουσία του στο σχολείο. Πλέον, η υπόθεση θα λάβει τη δικαστική οδό, ενώ έρευνα διενεργεί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ