Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Λ. Κηφισού και Κηφισίας - Αυξημένη κίνηση στην είσοδο της Λ. Αθηνών

Σε ποιους δρόμους υπάρχουν καθυστερήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα και μηχανές κολλημένα στην κίνηση
Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Ιερά οδό έως Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης έως την Παραλιακή ανά τμήματα. Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως την πλατεία Ιπποδαμείας ανά τμήματα.

Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Λίμνη Κουμουνδούρου. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Αυξημένη κίνηση στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στον Κηφισό. Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τη Λεωφόρο Φυλής έως και την έξοδο στη Λεωφόρο Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Πολλά τα προβλήματα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Γέρακα και της Περιφερειακής Υμηττού στην Αγία Παρασκευή έως και τον κόμβο Πεντέλης.

Μποτιλιάρισμα εναλλάξ με αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας κυρίως στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι την Πανόρμου. Ομοίως στην άνοδο από την Λ. Αλεξάνδρας μέχρι την Αττική οδό.

Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου αλλά και τη Λεωφόρο Καποδιστρίου. Ομοίως και στην Καποδιστρίου από Νέα Ιωνία προς Κηφισίας. Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως από το ύψος του σταθμού μετρό Άγιος Δημήτριος έως και την Αρδηττού. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.

Δύσκολη Φιλολάου, Υμηττού και Αρδηττού και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό Σύνταγμα. Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Βάρης-Κορωπίου από Βλάχικα έως το ύψος της Σχολής Ευελπίδων.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση

Μποτιλιάρισμα σε Λ. Κηφισού και Κηφισίας - Αυξημένη κίνηση στην είσοδο της Λ. Αθηνών

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ