Ελλαδα

Συγκλονισμένη η Αίγινα από την αυτοκτονία 14χρονου - Φέρεται να άφησε σημείωμα στην οικογένειά του

Ζητήθηκε ενίσχυση ειδικών για τη ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκοτεινή φωτογραφία τάξης με άδεια θρανία και στο βάθος ο πίνακας
(φωτογραφία αρχείου) © Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αίγινα - Αυτοκτονία 14χρονου: Ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών ζητά ο δήμος

«Μουδιασμένη» είναι η Αίγινα από το απόγευμα της Παρασκευής (22.9) οπότε και έγινε γνωστό ότι 14χρονος μαθητής έδωσε τέλος στη ζωή του, για λόγους που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί. 

Ο μαθητής Γυμνασίου βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο κοντά στο σπίτι του τις μεσημβρινές ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες του saronicmagazine.com λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν σε εκπαιδευτική εκδρομή εντός του νησιού με το σχολείο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 14χρονος άφησε σημείωμα στην οικογένεια του, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αυτοκτονήσει. 

Αίγινα: «Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας»

Ο δήμος Αίγινας σε ανακοίνωσή του εκφράζει τη θλίψη του για την αυτοκτονία του 14χρονου και κάνει γνωστό ότι ζητήθηκε από τον δήμαρχο, Γιάννη Ζορμπά, ενίσχυση ειδικών για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού. «Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού. Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος μας συνεργάστηκε με ψυχολόγους για τη στήριξη της οικογένειας, ενώ με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ζητήθηκε ενίσχυση ειδικών για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού μας. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να ελαφρύνουμε το βάρος τους. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ