Ελλαδα

Πρόβατα «μπούκαραν» σε θερμοκήπιο και έφαγαν 100 κιλά χασίς

Το απίστευτο σκηνικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρόβατα
Πρόβατα © Unsplash

Μαγνησία: Πρόβατα έφαγαν 100 κιλά χασίς - Το απίστευτο σκηνικό 

Η παράξενη συμπεριφορά των προβάτων ενός βοσκού τον έκανε να προβληματιστεί λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή σε περιοχή της Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, στην πολύπαθη από την κακοκαιρία Daniel και τις πλημμύρες, περιοχή της Θεσσαλίας ένα κοπάδι με πρόβατα πρωταγωνίστησε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα και αστεία ιστορία.

Κι αυτό διότι τα πρόβατα μπήκαν σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, το οποίο καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη και έφαγε μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 100 κιλά.

Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου είδε μεγάλη ποσότητα από αυτή που την είχε «γλυτώσει» από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή, να... καταναλώνεται από τα πρόβατα.

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ