Ελλαδα

«Φώναζαν "σκότωσέ τον"»: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου σε σχολείο στο Ρέθυμνο

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητής πεσμένο στο πάτωμα με τα χέρια στα πόδια και σε θέση άμυνας
© Pixabay / WOKANDAPIX

Ρέθυμνο - Ξυλοδαρμός 13χρονου σε σχολείο: Η στάση των συμμαθητών του και το σκληρό βίντεο ντοκουμέντο

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχει καταγραφεί η άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας 13χρονος από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο όπου φοιτά στο Ρέθυμνο

Η θεία του θύματος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια, ενώ οι συμμαθητές του κοιτούσαν. Μάλιστα, στο βίντεο ντοκουμέντο ακούγονται φωνές που λένε «σκότωσέ τον». Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού στο ποδόσφαιρο, ο οποίος ενημέρωσε και τη μητέρα του αγοριού. Σύμφωνα με τη θεία του ανήλικου, οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο το οποίο αδιαφόρησε και «το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν». Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός, διακρίνεται το παιδί να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι με χέρια και πόδια από ένα άλλο παιδί. Η θεία του 13χρονου αναφέρει ότι το άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού καταγράφηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής. Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος». 

Σύμφωνα με την οικογένεια υπάρχει και δεύτερο βίντεο με ξυλοδαρμό του 13χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvnlppl6xgax)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ