Ελλαδα

Πυροβολισμοί σε πάρκινγκ στον Πειραιά με έναν νεκρό

Πατέρας τριών παιδιών το 36χρονο θύμα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτ. αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πειραιάς: Πυροβολισμοί σε πάρκινγκ με έναν νεκρό - Πατέρας τριών παιδιών το 36χρονο θύμα

Ένοπλη επίθεση με θύμα έναν 36χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά.

Ο 36χρονος άνδρας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, έπεσε νεκρός από τα χέρια ενός ηλικιωμένου άνδρα στο κέντρο του Πειραιά, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Ο 68χρονος άνδρας, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές τον 36χρονο, ο οποός έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Σωτήρος. Εκεί, υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης, όπου εργαζόταν ο άτυχος πατέρας των τριών ανήλικων παιδιών. Δίχως να πει το παραμικρό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 68χρονος έβγαλε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές, σκοτώνοντας ακαριαία τον 36χρονο. Ο ηλικιωμένος, παρέμεινε στο σημείο όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν μετά από κλήσεις προς το «100» από κατοίκους της περιοχής.

Ο 36χρονος, άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο και με ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ως προς τα κίνητρα της επίθεσης, αυτά ακόμη παραμένουν ασαφή, ωστόσο η πρώτη εικόνα οδηγεί στο συμπέρασμα των προσωπικών διαφορών. Ο 68χρονος μένει δίπλα στον χώρο στάθμευσης και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, υπήρχε προσωπική κόντρα με τον 36χρονο.

Η δολοφονία, έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και κατοίκων της περιοχής, σε έναν ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ