- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οικιακή βοηθός πίσω από κλοπή 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο σπιτιού
Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι Αρχές
Θεσσαλονίκη: Οικιακή βοηθός πίσω από κλοπή 500.000 ευρώ - Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι Αρχές
Οικιακή βοηθός συνελήφθη για εμπλοκή σε κλοπή χρηματοκιβωτίου από διαμέρισμα, πράξη που τελέστηκε τον Ιούλιο του 2019, με τη λεία να περιλαμβάνει κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ και μετρητά (8.000 ευρώ).
Ύστερα από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν για την υπόθεση τα στοιχεία συνολικά τεσσάρων ατόμων (όλοι υπήκοοι Γεωργίας). Εκτός από την 27χρονη οικιακή βοηθό, η οποία παραμένει υπό κράτηση, η δικογραφία περιλαμβάνει τρεις άνδρες (39, 52 και 46 ετών) που κατηγορούνται είτε ως φυσικοί δράστες είτε ως συνεργοί στην πράξη της κλοπής.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα (στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο, το οποίο «φόρτωσαν» σε αυτοκίνητο διαφυγής. Για την εξιχνίαση την υπόθεσης προηγήθηκε συνεργασία με την EUROPOL, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Ο 46χρονος -εκ των κατηγορούμενων, είχε συλληφθεί σε προγενέστερο χρονικό διάστημα και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ οι δύο συγκατηγορούμενοί του, που παραμένουν ασύλληπτοι, φαίνεται πως διέφυγαν στο εξωτερικό και σε βάρος τους εκδόθηκαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.