Ελλαδα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ύπαρχο που έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη

Βαριές κατηγορίες και για τους άλλους τρεις συλληφθέντες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Blue Horizon: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ύπαρχο
© EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Blue Horizon: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ύπαρχο που έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη - Βαριές κατηγορίες και για τους άλλους τρεις συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο ασκήθηκε νωρίτερα στον ύπαρχο του Blue Horizon από τον Εισαγγελέα Πειραιά. Είναι ο άνθρωπος που έσπρωχνε με μανία τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη.

Σε βάρος του υποπλοίαρχου και του ναύτη ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Ως προς τον καπετάνιο, ο οποίος δεν ακινητοποίησε το πλοίο αλλά συνέχισε κανονικά την πορεία του σαν να μην έχει συμβεί τίποτε, διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία επείγουσα έρευνα για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος, αν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία και τί έκανε όταν το πλοίο έφυγε εαν δηλαδή, τήρησε το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο πήραν οι τέσσερις κατηγορούμενοι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY