Ελλαδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στον Δομοκό και μήνυμα του 112 στους κατοίκους

Δείτε εικόνες από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία Daniel - Η καταστροφική πορεία στον Δομοκό
© tvstar.gr

Κακοκαιρία Daniel - Δομοκός: Μήνυμα του 112 - Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους του Δομοκού Φθιώτιδας, ειδοποιώντας τους ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο δήμο Δομοκού, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, το μήνυμα αναφέρει: «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο Δήμο Δομοκού Φθιώτιδας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων». 

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η έντονη βροχόπτωση έχει πλημμυρίσει το Νέο Μοναστήρι, το Βαρδαλή, τη Σοφιάδα και τον οικισμό Πετρίλια ενώ η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στον δρόμο από τον Δομοκό προς το Νέο Μοναστήρι. Τα μηχανήματα του δήμου Δομοκού ενεργούν συνεχώς για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και δύναμη της Π.Υ. που κάνει αντλήσεις.

Επίσης, καταπτώσεις βράχων και φερτών υλών σημειώνονται στον δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου από την Πτελέα ως το Νεοχωράκι στην περιοχή που κάηκε μέσα στον Αύγουστο. Η κίνηση των οχημάτων γινόταν εκ περιτροπής, στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας υπό την επίβλεψη αστυνομικών του Α.Τ. Σπερχειάδας. Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί. Παράλληλα τα ξημερώματα, από υπερχείλιση πλημμύρισε και το εργοστάσιο της ΠΑΚΟ στην Ανατολική Φθιώτιδα, ενώ έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος του Βαθύκοιλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ