Ελλαδα

Πάνω από 1,5 μέτρο η στάθμη του νερού στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνω από 1,5 μέτρο η στάθμη του νερού στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Κακοκαιρία Daniel: Πάνω από 1,5 μέτρο η στάθμη του νερού - Η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο

Τεράστια προβλήματα και καταστροφές αφήνει πίσω της η κακοκαιρία Daniel στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου. Ειδικότερα, το παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη είναι αυτό που έχει πληγεί περισσότερο με τη στάθμη του νερού να έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία:

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη...

Posted by Vassilis Karaoulanis on Monday, September 4, 2023

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές...».

🆘Στείλτε βοήθεια ο κόσμος προσπαθεί να απεγκλωβίσει τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ με κίνδυνο να παρασυρθούν!!!🆘 Κοινοποιήστε δεν υπάρχει βοήθεια!!!

Posted by Iro Proia on Monday, September 4, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ