- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία έξω από τον σταθμό στη Θεσσαλονίκη
Οι αρχές εντόπισαν διαμελισμένο το σώμα της
Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα μετά την παράσυρση από αμαξοστοιχία - Διαμελισμένο το σώμα της
Τραγικό θάνατο βρήκε μία 30χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (4.9).
Σύμφωνα με το thestival.gr, το σώμα της γυναίκας βρέθηκε διαμελισμένο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η γυναίκα βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές, κοντά στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου, με συνέπεια να τον παρασύρει η αμαξοστοιχία IC53 που είχε αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αυτή την ώρα πραγματοποιείται απεγκλωβισμός του ατόμου.
Η αμαξοστοιχία IC53 (Θεσσαλονίκη - Αθήνα) παρέσυρε άτομο εντός των γραμμών, λίγο έξω από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έχει μεταβεί Aστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
— Hellenic Train (@HellenicTrain) September 4, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.