Ελλαδα

«Ευαγγελισμός»: Πέταξαν μπογιές σε μηχάνημα ωρομέτρησης

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αντιδρούν για την τοποθέτηση συστήματος ελέγχου του ωραρίου τους

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Ευαγγελισμός»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κατά της τοποθέτησης συστήματος για να «χτυπούν» κάρτα

Μήνυση για φθορά δημόσιας περιουσίας υπέβαλε λίγο μετά τις 11 το πρωί η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε βάρος αγνώστων, μετά την καταστροφή μηχανήματος ελέγχου του ωραρίου των εργαζομένων.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην είσοδο του νοσοκομείου στην οδό Υψηλάντου.

Η συγκέντρωση αφορούσε στο σύστημα χρονομέτρησης που τοποθετήθηκε ώστε οι εργαζόμενοι να «χτυπούν» κάρτα πριν αναλάβουν υπηρεσία και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας τους.

Την ώρα της συγκέντρωσης, ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές στο μηχάνημα, καταστρέφοντάς το με αποτέλεσμα η διοίκηση του νοσοκομείου να καλέσει το 100.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στην καταγραφή του συμβάντος, ενώ η διοίκηση υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, η διοίκηση προσπαθεί να ελέγχει τις κινήσεις τους. Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ευαγγελισμού υποστηρίζει πως προχώρησε στην τοποθέτηση του μηχανήματος, όταν διαπιστώθηκε από εσωτερικούς ελέγχους πως εργαζόμενοι, ενώ δήλωναν πως εργάζονταν, απουσίαζαν από τις εγκαταστάσεις.

Η δικογραφία, την οποία θα σχηματίσουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ