Ελλαδα

«Την κάρφωσε 12 φορές με στυλό»: ΕΔΕ για το έγκλημα με θύμα και δράστη τρόφιμους Ψυχιατρικής Κλινικής στην Κέρκυρα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 65χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό έξω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας
© corfutvnews.gr

Κέρκυρα - Δολοφονία 65χρονης στη Ψυχιατρική Κλινική: ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου - Τραύματα από στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα

Συνολικά 12 φορές τραυμάτισε την 65χρονη ο 45χρονος τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής στην Κέρκυρα. Τα νέα στοιχεία που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η 65χρονη, η οποία νοσηλευόταν επίσης στην Κλινική, δέχθηκε 12 τραύματα με στυλό στο πρόσωπο και την καρωτίδα τη στιγμή που κοιμόταν. 

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η 65χρονη τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής έφερε 12 τραύματα από στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα, τα οποία και την οδήγησαν στον θάνατο. Ο δράστης είχε νοσηλευτεί επανειλημμένως στο παρελθόν στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η γυναίκα εισήχθη για νοσηλεία χθες το απόγευμα στην πτέρυγα του Ψυχιατρείου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, περίπου στις 10 το βράδυ ο 45χρονος τής επιτέθηκε και της κατάφερε χτυπήματα που την οδήγησαν στον θάνατο. 

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού, ενώ ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv7ep0bcgpx5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ