Ελλαδα

Πέθανε ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης

Έδινε μάχη με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τόλης Τσιμογιάννης
© Facebook

Τόλης Τσιμογιάννης: Πέθανε ο τραγουδιστής - Η πορεία στο ελληνικό τραγούδι και τα πιο γνωστά κομμάτια του

Ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης έφυγε από ζωή μετά από μάχη που έδωσε με καρκίνο. Ο ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του.

Μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, η σύζυγος του Τόλη Τσιμογιάννη έγραψε: «Έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου».

Έφυγες καρδούλα μου ....Έφυγες ......μου άφησες ενα κενό και πόνο. Παντα με ρωτουσες τι να κανουμε....τωρα δεν με...

Posted by Natasa Armonia on Tuesday, August 29, 2023

Τόλης Τσιμογιάννης - «Κρύβε λόγια» & «Και κάνεις και ζημιές»

Ο Τόλης Τσιμογιάννης διέγραψε τη δική του πορεία στο ελληνικό τραγούδι στα τέλη της δεκαετίας του '80 και τις αρχές του '90 με τις επιτυχίες του «Κρύβε λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές».

Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και επειδή ο μεγάλος αδελφός του ασχολούταν επαγγελματικά με τη μουσική, ακολούθησε και εκείνος τα βήματά του, επιλέγοντας να είναι τραγουδιστής. Στην πορεία του συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ το 1983 έκανε και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ' αγαπώ παντοτινά». Έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο «Μα δεν ήρθες εσύ». Η χρονιά ορόσημο στην καριέρα του ήταν το 1990 όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κρύβε λόγια» και το τραγούδι «Και κάνεις και ζημιές». 

Κυκλοφόρησε άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές μέχρι που εγκατέλειψε τον χώρο μετά από ρήξη που είχε με γνωστό τραγουδιστή. Επέστρεψε το 2013 κι εμφανιζόταν από τότε σε νυχτερινά μαγαζιά.

Τόλης Τσιμογιάννης - «Αντίο» από φίλους και συνεργάτες 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατό του, φίλοι και συνεργάτες του Τόλη Τσιμογιάννη έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους. 

Μόλις το έμαθα και δεν μπορώ να το πιστέψω..έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος και ευαίσθητος καλλιτέχνης ένα αξιαγάπητος...

Posted by Ελένη Σταμούλη on Tuesday, August 29, 2023

Αγαπημένε μου γτ έτσι σε έλεγα τι να πρωτοθυμηθω!!!!πόσες όμορφες στιγμές στο στέκι μας το ΑΡΜΟΝΙΑ ,πόσα βράδια μας...

Posted by Λελα Φραγκου on Tuesday, August 29, 2023

ΆΛΛΟΣ ΈΝΑΣ ΦΊΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉΣ Ο ΤΌΛΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΆΝΝΗΣ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΉ ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ ΚΑΙ ΚΑΛΌΣ...

Posted by Σπυρος Δημοπουλος on Tuesday, August 29, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ