Ελλαδα

Ψινάκης στον τέως δήμαρχο: Μας λες π@πες

Στα χέρια δύο δημοτικοί σύμβουλοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81325-164185.jpg

Απ’ όλα είχε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα. Συνεχείς αντεγκλήσεις του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη, με τον προκάτοχό του, ακόμα και επεισόδιο μεταξύ δύο δημοτικών συμβούλων, που κατά τις πληροφορίες πιάστηκαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου είναι, πλέον, ανοιχτές για όλους, κάτι που αμφισβήτησε ο τέως δήμαρχος, Ιορδάνης Λοΐζος.

«Εμάς δεν μας έχει παραδώσει κανείς τίποτα, μην λέτε τώρα μπούρδες. Μας παραδώσατε τίποτα; Εξαφανιστήκατε και βρήκαμε άδεια γραφεία και σβησμένα κομπιούτερ. Γι' αυτό έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα, μην λες αηδίες βραδιάτικα», είπε ο Η. Ψινάκης απευθυνόμενος στον κ. Λοΐζο, ο οποίος του απάντησε: «Κι εσείς έχετε μια ακατάσχεση μπουρδολογία και εγώ ποτέ δεν σας κατηγόρησα για μπούρδες. Εγώ εμπιστεύομαι την κρίση του κόσμου. Να μας κρίνει ο κόσμος κ. Ψινάκη».

Η τελευταία ατάκα του Ηλία Ψινάκη ήταν η εξής: «Κι εσείς λέτε π@πες τώρα και μας έχετε φέρει σε αυτή την κατάσταση. Θα μας κάνετε και αντιπολίτευση;».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ