- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Athens Voice. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον εμπρησμό των γραφείων τη εφημερίδας "Athens Voice" από άγνωστη "επαναστατική" οργάνωση.
Οι Έλληνες δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί επανειλημμένως απειλές, προπηλακισμούς ακόμη και βιαιοπραγία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Σήμερα, δυστυχώς, στις απαράδεκτες αυτές πρακτικές προστίθεται και ο εμπρησμός εφημερίδας.
Είναι γνωστό σε όλους ότι το κάψιμο βιβλίων και η φίμωση του Τύπου ανήκουν στις πρακτικές του ολοκληρωτισμού, προμηνύουν τη κατάρρευση της Δημοκρατίας και την πλήρη αποσύνθεση των κοινωνικών δομών. Δεν θέλουμε ένα τέτοιο μέλλον. Θα αγωνιστούμε σθεναρά εναντίον εκείνων που επιθυμούν με τη βία να εγκαθιδρύσουν το σκοταδισμό. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται και δεν πτοούνται από τη βία και τις απειλές. Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους και περιμένουμε γρήγορα να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να επανακυκλοφορήσουν την εφημερίδα».
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.