Ελλαδα

Με πολλαπλά τραύματα το θύμα στον Άγιο Παντελεήμονα

Βρέθηκαν 14 κάλυκες στο σημείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θρίλερ στη Μάνδρα - Εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο σε αυτοκίνητο
( Φωτο αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Άγιος Παντελεήμονας: Με πολλαπλά τραύματα το θύμα - Βρέθηκαν 14 κάλυκες στο σημείο

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών προκάλεσαν πυροβολισμοί που έπεσαν στον Άγιο Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κύμης και Αχαρνών.

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, θύμα επίθεσης έπεσε ένας Αλγερινός, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν στην οδό Μιχαήλ Βόδα έναν αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα.

Αμέσως κάλεσαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε ζωντανό τον άνδρα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς το θύμα της δολοφονικής επίθεσης έφερε στο σώμα του και τραύματα από μαχαιριές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuysndwitfbl)

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ στο ρεπορτάζ της, οι γιατροί ψάχνουν αν έφερε και τραύματα από πυροβόλο όπλο, αφού σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στο σημείο έχουν βρεθεί 14 κάλυκες.

Την προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και αναζητεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ταυτόχρονα, επιχειρούν να μάθουν λεπτομέρειες για το τι προηγήθηκε της συμπλοκής. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες πυροβόλησαν μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ