Ελλαδα

«Η κυρία είχε φέρει παστίτσιο και έτρωγε με τον άνδρα της» - Η απάντηση του beach bar στη Χαλκιδική

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα», υποστήριξε ο υπεύθυνος της επιχείρηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξαπλώστρες σε beach bar
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Χαλκιδική: Τι απαντάει το beach bar έπειτα από τη viral καταγγελία μητέρας

Απάντηση στην καταγγελία μητέρας ότι δεν της επιτράπηκε να ταΐσει το παιδί της με δικό της φαγητό σε beach bar στη Χαλκιδική έδωσε ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα», ισχυρίστηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τσερκέζης, υπεύθυνος του «Lagonisi beach bar», όπου συνέβη το περιστατικό στις 14 Αυγούστου.

Και πρόσθεσε: «Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άντρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα».

Η καταγγελία

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, μίλησε και η μητέρα η οποία έκανε τη viral καταγγελία.

Όπως είπε, όταν έφτασαν στο beach bar με τον σύζυγό της, το 2χρονο παιδί τους και μια φιλική οικογένεια, είχαν μαζί τους ένα μικρό ψυγείο με τα φρούτα των παιδιών για το οποίο κανείς δεν τους έκανε παρατήρηση.

Αφού έκατσαν στις ξαπλώστρες, μεταξύ άλλων, παρήγγειλαν και ένα burger, το οποίο όμως δεν τους άρεσε, το επέστρεψαν πίσω και τους επιστράφηκαν τα χρήματα.

«Επειδή το burger ήταν μπαγιάτικο δεν ήθελα να παραγγείλω κάτι για το παιδί. Είχαμε φτιάξει μακαρόνια στο σπίτι και πήγαμε και φέραμε το φαγητό του για να φάει. Ήταν μέσα σε ένα αλουμινένιο σκεύος λίγο μεγάλο γιατί δεν βρήκαμε κάτι άλλο. Εγώ στο παιδί μου δεν ήθελα να δώσω burger, αλλά το φαγητό που εγώ έχω φτιάξει. Δεν ξέρει αν το παιδί μου έχει αλλεργίες ή κάτι άλλο. Εκείνη την στιγμή έρχεται ένας υπεύθυνος του καταστήματος και μας λέει ότι αυτό που κάνουμε απαγορεύεται και να πάμε να το ταΐσουμε στο αυτοκίνητο», είπε η γυναίκα.

Στο viral post της στο Facebook, έγραψε μεταξύ άλλων: «Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται!!!Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές».

Χαλκιδική: Καταγγελία μητέρας για beach bar - Απαγόρευσαν στους γονείς να ταΐσουν το παιδί τους με δικό τους φαγητό - Αναλυτικά η ανάρτηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ