Ελλαδα

Κακιά Σκάλα: Φωτιά σε βυτιοφόρο - Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου

Πληροφορίες ότι έχει εντοπιστεί διαρροή υγραερίου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fotia1

Κακιά Σκάλα: Φωτιά σε βυτιοφόρο - Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου - Πληροφορίες ότι έχει εντοπιστεί διαρροή υγραερίου 

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε η Αστυνομία λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο όχημα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 42ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική το βυτιοφόρο είναι έμφορτο με καύσιμα ενω ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στο σημείο και πλέον για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή για την οποία γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το ακριβές σημείο με θερμική κάμερα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuumf6opax4p)

Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το όχημα. Λόγω των μέτρων της τροχαίας δημιοιυργήθηκαν μεγάλες ουρές στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο.

Η ανακοίνωση από την Ολυμπία Οδό

Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στο 46ο χλμ. προς Πάτρα. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ