Ελλαδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Κανένας κίνδυνος για τη ζωή των νοσηλευόμενων τραυματιών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο «Ερυθρός Σταυρός» - Τι αναφέρει η διοίκηση του ιδρύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή - Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»: Κανένας κίνδυνος για τη ζωή των νοσηλευόμενων τραυματιών - Ανακοίνωση της διοίκησης.
Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των τεσσάρων τραυματιών των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια © Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή - Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»: Κανένας κίνδυνος για τη ζωή των νοσηλευόμενων τραυματιών - Ανακοίνωση της διοίκησης.

Κανένας κίνδυνος για την ζωή των τεσσάρων τραυματιών, προερχομένων από τα φρικιαστικά άγρια χουλιγκανικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν επαπειλείται ούτε κανείς από τους τέσσερις τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του νοσοκομείου της Αθήνας “Ερυθρός Σταυρός” ανακοίνωσε μόλις τα εξής σχετικά:

«1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

4) Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), νοσηλεύεται στην Α' Χειρουργική Κλινική, η κατάσταση του είναι σταθερή και φρουρείται από την αστυνομία. Λόγω κοιλιακού άλγους το οποίο ανέφερε σήμερα το πρωί κατά την κλινική εξέταση, θα υποβληθεί σε νέο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο.

5) Επιπλέον, εισήχθη από 08/08/2023 και νοσηλεύεται η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., στην Β΄Καρδιολογική Κλινική, σταθερή και ασυμπτωματική».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.