Ελλαδα

Χωρίς νερό παραμένει το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Πλήρης υδροδότηση μετά τις 23:30 στο τμήμα του κέντρου που έχει προβλήματα μετά τη θραύση αγωγού ύδρευσης στην οδό Ερμού.
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου υδροδότησης στο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης © Ραφαήλ Γεωργιάδης/Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Πλήρης υδροδότηση μετά τις 23:30 στο τμήμα του κέντρου που έχει προβλήματα μετά τη θραύση αγωγού ύδρευσης στην οδό Ερμού.

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου υδροδότησης στο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης που έμεινε χωρίς νερό λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης στην οδό Ερμού.

Η πλήρης υδροδότηση αναμένεται μετά τις 23:30 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών, όπως αυτές μεταφέρθηκαν στο τμήμα βλαβών της εταιρίας.

Η βλάβη δημιουργήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου έπειτα από θραύση αγωγού στη συγκεκριμένη οδό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος. Παράλληλα, υπάρχει και εισροή υδάτων σε υποσταθμό της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

Από τη βλάβη επηρεάστηκε η υδροδότηση στις οδούς Ερμού, Τσιμισκή Ιωάννη, στην Πλατεία Ναυαρίνου, στη Λεωφόρος Νίκης, στις οδούς Μητροπόλεως και Εθνικής Αμύνης και σε παρακείμενες οδούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ