Ελλαδα

«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης και συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων

Χειροπέδες στην 31χρονη υπεύθυνη του χώρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα όρθια με τα εσώρουχα μπροστά από το κουρτίνα
© Unsplash / Maru Lombardo

Θεσσαλονίκη: Έφοδος σε οίκο ανοχής και συλλήψεις - Παράνομη εργασία για δύο γυναίκες

Έφοδο σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. και έβαλε χειροπέδες σε 31χρονη γυναίκα, υπεύθυνη του χώρου, αλλά και σε 52χρονο υπάλληλο. 

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της ανωτέρω Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων διενήργησαν στοχευμένους ελέγχους με σκοπό τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων.

Κατά τους ελέγχους εντόπισαν οίκο ανοχής να λειτουργεί παράνομα, χωρίς τη σχετική άδεια, αλλά και έχοντας παραβιάσει σφράγιση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι, εντός του οίκου, εκδίδονταν δύο αλλοδαπές γυναίκες 27 και 29 ετών αντίστοιχα, στερούμενες πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος, των οποίων τα έσοδα από τη δραστηριότητά τους παραλάμβαναν οι δύο συλληφθέντες, αποδίδοντάς τους μέρος αυτών.

Κατά την έρευνα των χώρων της επιχείρησης, βρέθηκε εγκαταστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του.

Τέλος, κατά τον έλεγχο πελάτη της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (3) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (29) μηνών, για κλοπές και απάτες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ