Ελλαδα

Η ώρα της απολογίας του 70χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του στην Ηλεία

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το έγκλημα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To 68χρονο θύμα - Ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος
© patrisnews.gr

Ηλεία: Απολογία του 70χρονου για τη δολοφονία του αδελφού του 

Τις εξηγήσεις του δίνει αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πύργου ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του στην Εφύρα Ηλείας.

Το έγκλημα είχε διαπραχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου του 2022, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε ο 68χρονος, έξω από το χωριό Εφύρα του Δήμου Ίλιδος. Το θύμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον 40 χτυπήματα στο κεφάλι και τουλάχιστον 10 αμυντικά τραύματα στα χέρια. Ο δράστης, είχε χτυπήσει το θύμα με γροθιές αλλά και κάποιο αντικείμενο πιθανόν ένα κομμάτι ξύλου.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί είχαν προβληματιστεί επειδή δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας. Συνεπώς, εκτίμησαν, δράστης και θύμα, γνωρίζονταν. Η κατάθεση του αδελφού του θύματος, παρουσίαζε κάποια κενά από την πρώτη στιγμή, με τους αστυνομικούς να εστιάζουν στον 70χρονο άνδρα.

Πώς έφτασαν οι αρχές στον 70χρονο αδελφοκτόνο

Έπειτα από τηλεφωνικές αναλύσεις, δεκάδες καταθέσεις, και ψηφιακές αναλύσεις, οι αστυνομικοί πριν από δύο εβδομάδες σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 70χρονου αδελφού του θύματος. Ο εισαγγελέας Πύργου του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία και σήμερα ο 70χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αρνείται τα πάντα, τονίζοντας πως αγαπούσε τον αδελφό του και πως δεν είχε λόγο να τον σκοτώσει. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως αιτία του ειδεχθούς φονικού ήταν οι οικονομικές διαφορές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY