Ελλαδα

Nεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην Κάρυστο

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως βρέθηκε απανθρακωμένος

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην Κάρυστο
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Φωτιά στην Κάρυστο: Τραγική κατάληξη στις έρευνες εντοπισμού του κτηνοτρόφου που αγνοούνταν στον Πλατανιστό

Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (25/7) ο 38χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής (23/7) στην Κάρυστο.

Η σορός του εντοπίστηκε από άτομο που συμμετείχε στις αναζητήσεις, σε ορεινό τμήμα του νησιού, σχετικά κοντά στο ποιμνιοστάσιο του.

Πληροφορίες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ο 38χρονος, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, σε ορεινό τμήμα του χωριού Πλατανιστός.

Συγγενείς που κλήθηκαν, τον αναγνώρισαν, ωστόσο πρέπει να γίνει για τυπικούς λόγους η διαδικασία ταυτοποίησης μέσω γενετικού υλικού. Η σορός, θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστική υπηρεσία, τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε φύγει το μεσημέρι της Κυριακής από το σπίτι του για να πάει να μεταφέρει τα πρόβατα του σε ασφαλές σημείο, αφού ένα από τα τρία πύρηνα μέτωπα που καταστρέφουν το νησί τα τελευταία 24ωρα, πλησίαζε την περιουσία του.

Έκτοτε, οι συγγενείς του, έχασαν επαφή μαζί του και το πρωί της Δευτέρας, ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές. Ομάδες αστυνομικών και εθελοντές άρχισαν τις αναζητήσεις και μόλις σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου, λίγο μετά τις επτά και μισή, ο 38χρονος, εντοπίστηκε νεκρός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ