Ελλαδα

Lidl Ελλάς: Στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικής αριστείας με συνέπεια και ήθος

Με ένα σύγχρονο και σταθερά εξελισσόμενο επιχειρηματικό μοντέλο βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή ακόμα και στις πιο δύσκολες συγκυρίες

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 881
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lidl

H Lidl Ελλάς προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή απλές, γρήγορες αγορές, καινοτόμα αγοραστική εμπειρία και την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή

Η Lidl Ελλάς, με ολοκληρωμένη αντίληψη της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον, εξελίσσεται με συνέπεια και όραμα μέσα σε ένα σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον συνεχόμενων προκλήσεων. Προσανατολισμένη σε μία επιτυχία βασισμένη σε αξίες, η εταιρεία τηρεί την εμπορική της υπόσχεση, δημιουργώντας δεσμούς εμπιστοσύνης με την ελληνική οικογένεια, μέσα από την ταυτόχρονη αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, αλλά και τη μεγέθυνση του πράσινου αποτυπώματός της στο περιβάλλον. Μέσα από έναν επιδραστικό διάλογο με τα ενδιαφερόμενα μέρη, η Lidl Ελλάς θέτει ξεκάθαρους στόχους, αναλαμβάνοντας την επιχειρηματική της ευθύνη ως συνεργάτης, εργοδότης και κοινωνικός εταίρος.

H Lidl Ελλάς μείωσε τις τιμές έως 35% σε πάνω από 160 προϊόντα

Εδώ και 24 χρόνια η Lidl Ελλάς μένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή απλές, γρήγορες αγορές, καινοτόμα αγοραστική εμπειρία και φυσικά την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Προτεραιότητά της είναι να στέκεται στο πλευρό του σε κάθε συγκυρία με το κύρος και τη σιγουριά ενός μεγάλου πολυεθνικού οργανισμού. Και το επιτυγχάνει με ευελιξία και με γνώμονα πάντα τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής που προσφέρει ένας discounter με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που προέρχονται από αναγνωρισμένους προμηθευτές και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τις υψηλές διατροφικές προδιαγραφές τους. Μάλιστα, αξιοποιώντας τη διαπραγματευτική δύναμη του δικτύου της, πετυχαίνει διαρκώς τις πιο συμφέρουσες τιμές. Έτσι, μείωσε πρόσφατα τις τιμές έως 35% σε πάνω από 160 προϊόντα από όλες τις κατηγορίες food και nearfood, ενώ αποτελεί τη μοναδική αλυσίδα που προσθέτει δυνατές προσφορές στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Σύμφωνα με έρευνες που εκπονεί η εταιρεία εσωτερικά και σε τακτική βάση σε πάνω από 200 προϊόντα βασικής ανάγκης, προκύπτει πως είναι τουλάχιστον 10% φθηνότερη σε σχέση με τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ. Αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό. Οι πελάτες της Lidl Ελλάς επωφελούνται καθημερινά από τις πολυάριθμες επιπρόσθετες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια, που είναι διαθέσιμα μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ύψους τουλάχιστον 30€ ανά μήνα.

Χάρη στην ακούραστη και αξιοσημείωτη προσπάθεια των ανθρώπων της, που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, καταφέρνει να μείνει πιστή στην εμπορική της υπόσχεση. Έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 6.700 εργαζομένους, παρέχει ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλών παροχών με μισθούς άνω του μέσου όρου της αγοράς και ελκυστικές παροχές. Άλλωστε, το έχει αποδείξει έμπρακτα με συνεχείς επενδύσεις, με λαμπρότερο παράδειγμα την πρόσφατη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών ύψους 6,7 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, πρωτοπορεί στην προώθηση της διττής εκπαίδευσης με το πρόγραμμα Lidl UP: Learn & Work δίνοντας στους νέους μια καλή ευκαιρία να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Με πυξίδα την υπευθυνότητα, εξυπηρετεί τις ανάγκες και δημιουργεί προστιθέμενη αξία για όλους. Από το 1999 έχει επενδύσει στη χώρα πάνω από 1,4 δις ευρώ, ενώ φέτος συνεχίζει το διετές επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ, που αφορά στο δίκτυο καταστημάτων και αποθηκών. Παράλληλα, επενδύει 20 εκατ. ευρώ στην εγκατάσταση ηλεκτρονικών ετικετών τιμών σε όλο το δίκτυό της, ώστε να παρέχει αξιόπιστη και έγκαιρη πληροφόρηση για τα προϊόντα και τις τιμές, αλλά και απλές διαδικασίες για τους εργαζομένους της, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος με την εξοικονόμηση 15 τόνων χαρτιού σε βάθος πενταετίας.

Όσον αφορά τις πράσινες επενδύσεις, η Lidl Ελλάς κάνει 100% χρήση πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας σε όλες τις εγκαταστάσεις της και αριθμεί ήδη 11 καταστήματα με φωτοβολταϊκά συστήματα, ενώ έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση και ενεργοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις αποθήκες της σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2025 θα έχει προχωρήσει σε 18 επιπλέον φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε καταστήματα, φτάνοντας συνολικά τα 37. Στην ίδια κατεύθυνση, λειτουργεί σταθμούς σε 28 καταστήματα, καθώς και στις κεντρικές εγκαταστάσεις στη Σίνδο, ενώ αναμένεται να εγκαταστήσει σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης σε επιπλέον 29 καταστήματά της μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Η επιχειρηματική δυναμική της Lidl Ελλάς προσφέρει προστιθέμενη αξία στο σύνολο των stakeholder της. Στην εθνική οικονομία, την αγορά, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες της, τους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Αλλά και στην κοινωνία και το περιβάλλον. Με προτεραιότητα την αποστολή της για ένα απλό και βιώσιμο εμπόριο, η Lidl Ελλάς εξελίσσεται με συνέπεια και όραμα να γίνει η πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους εργαζόμενους. Αυτό το όραμα υπηρετεί με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ